Ontstoppen Deurne

Wij ontstoppen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppen Deurne

Ontstoppen Deurne? Het kan u zomaar overkomen: uw gootsteen of toilet spoelt niet meer door. In vrijwel alle gevallen heeft dit te maken met een rioolverstopping. 

Dit is natuurlijk vervelend en dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost zien worden. Ontstoppingsbedrijf Deurne heeft een team van ervaren ontstoppers voor u klaar staan!

Het is mogelijk om zelf een verstopping te verhelpen. Dit is echter geen gemakkelijk klus. Op deze pagina kunt u diverse methodes vinden waarop u dit mogelijk zelf kunt doen.

Wilt u u verstopping liever laten verhelpen door een ervaren ontstopper? Dit snappen wij goed. U weet dan zeker dat dit goed is gebeurd. Daarnaast verkrijgt u bij ons ook garantie op onze ontstoppingen.

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw verstopping? Bel nu vrijblijvend met 0493 201 622 om uw klus te bespreken met onze collega. Wij komen graag uw verstopping ontstoppen Deurne.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsdienst Deurne

Services

Ontstoppingsdienst Deurne

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0493 201 622

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Deurne. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Deurne.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Deurne en omstreken

Ontstoppingsbedrijf Deurne

Heeft u te maken met een verstopping in uw riool of afvoer? Ontstoppingsdienst Deurne wilt u hier graag bij helpen!

Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen in het riool, toilet, douche, gootsteen of bad. Daarnaast helpt onze loodgieters u ook bij leidingbreuken of verzakkingen in het riool. Ook wanneer uw rioolreinigingen, rioolvervangingen en rioolinspecties moet worden kunt u terecht bij Ontstoppingsbedrijf Deurne.

Wij brengen geen voorrijkosten. Het maakt niet uit of u in Deurne of daar net buiten woont, wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen!

Heeft u de hulp van Ontstoppingsdienst Deurne nodig? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken. Wij zijn te bereiken op 0493 201 622.

Deurne Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Deurne

Jaren Ervaring

Ontstoppen Wc Deurne
Afvoer Ontstoppen Deurne

Waaraan te herkennen

Een verstopping herkennen

Verstoppingen komen voor in verschillende vormen en maten. U kunt verstoppingen daarom ook op verschillende manieren herkennen.
Signalen die duiden op verstoppingen zijn bijvoorbeeld: de wasbak spoelt niet meer door, er komt een nare rioollucht uit de afvoer, het water spoelt niet weg uit de vaatwasser of wellicht hoort u een borrelend geluid uit de gootsteen wanneer u de wc doorspoelt?

Herkent u één of meerdere bovenstaande signalen? Dan is de kans groot dat u maken heeft met een verstopping. Hardnekkige verstoppingen kunnen voor veel problemen zorgen in uw huis. Het is belangrijk dat de verstopping zo snel mogelijk verholpen wordt.

Wij gaan samen met jou naar de best passende oplossing voor uw verstopping. Ontstoppingsdienst Deurne staat met een ervaren team klaar om u te helpen bij het ontstoppen van uw riool! Neem nu contact op via 0493 201 622.

Een beginnende verstopping

Een ontstaan van een verstopping

Verstoppingen ontstaan meestal over een langere periode. Het begint vaak met een kleine ophoping. Deze ophoping wordt hard waarna nog meer deeltjes daarachter kunnen blijven steken. Hierdoor ontstaat er een steeds groter wordende blokkade die blijft groeien totdat het water er niet meer doorheen kan stromen.

Het is ook mogelijk dat de verstopping wordt veroorzaakt door boomwortels. Dit ziet Ontstoppingsbedrijf Deurne vooral bij oudere huizen waarvan de riolering is gelegd met gresbuizen. De wortels kunnen de gresbuizen makkelijk binnendringen waardoor er een blokkade kan ontstaan.

Tegenwoordig worden er geen gresbuizen meer gebruikt maar in plaats daarvan worden pvc-buizen aangelegd voor de aan- en afvoer van water. Dergelijk kunststof is veel sterker dan gres. Dit zorgt ervoor dat de kans op een verstopping door boomwortels kleiner is.

Een verkeerd aangelegde afvoer of riool kan ook de oorzaak zijn van een verstopping. Het is mogelijk dat er onnodig veel hoeken/bochten in de afvoer zitten of dat twee buizen niet goed op elkaar aansluiten. Dit vergroot de kans op verstopping aanzienlijk.

Heeft u te maken met een verstopping in een afvoer of het riool? Wij komen graag langs om deze te ontstoppen! Neem contact op met Ontstoppingsdienst Deurne op 0493 201 622.

Deurne Wc Ontstoppen
Gootsteen Ontstoppen Deurne
Deurne Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Deurne

Ga zelf aan de gang!

Zelf de verstopping verhelpen

Wilt u de verstopping zelf verhelpen? Dan is het belangrijk om te achterhalen waar de verstopping zich bevindt. Zit de blokkade in het begin van de afvoer of denkt u dat de verstopping dieper in het riool gelegen zit?
Daarnaast is het van belang om de juiste methode te bepalen. Dit is afhankelijk van de oorzaak van de verstopping. Een toilet dat verstopt is door wc-papier wordt anders opgelost dan een wc die verstopt is door het wegspoelen van vet/olie en etensresten.

Bent u op zoek naar een ervaren ontstopper? Neem gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Deurne op 0493 201 622.

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Er zijn verschillende manieren om een riool te ontstoppen.

Op het internet worden veel verschillende methodes en producten aangeboden waarmee u uw verstopping kunt verhelpen.

Onze loodgieters hebben een selectie gemaakt van de beste methodes en die hieronder voor u uitgelicht. Neem gerust contact op met Ontstoppingsdienst Deurne op 0493 201 622.

Deurne Ontstoppingdienst
Deurne Ontstoppen Gootsteen
Ontstoppen Wc Deurne
Wc Ontstoppingsdienst Deurne

De ouderwetse ontstopper

Verstopte wc ontstoppen met de plopper

Eén van de meest bekende methodes om een wc te ontstoppen is de plopper. Dit middel is in veel gevallen erg effectief voor simpele verstoppingen.
Denk hierbij aan een prop wc papier die vastzit in de zwanenhals van het toilet. Voor dieper gelegen of hardnekkige verstoppingen werkt de plopper helaas niet altijd.

Hieronder hebben wij voor u beschreven hoe de plopper het best gebruikt kan worden. Hopelijk kunt u met deze tips uw verstopping verhelpen. Pak als eerst de plopper. Maak de rubberen zuignap van de plopper flexibel door het rubber onder de warme kraan te houden.

Zet de plopper vervolgens in de afvoer van de wc en zorg dat de zuignap de afvoer goed afsluit. Dit is essentieel om de plopper effectief te gebruiken. Druk de plopper daarna rustig naar beneden. Trek de plopper omhoog naar de oorspronkelijke positie. Zo creëert u zuigkracht.

Heeft u de verstopping succesvol kunnen verhelpen met de plopper? Dan adviseren wij u om een emmer te vullen met warm water en wat afwasmiddel en de emmer leeg te gieten in de wc. Zo kunt u de laatste resten van de blokkade los spoelen van de binnenwand van de afvoer.

Let wel goed op! Te hard duwen kan ervoor zorgen dat de verstopping vaster geduwd wordt in de afvoer. Dit maakt de verstopping nog hardnekkiger dan hij al is. Zorg daarom altijd dat u voorzichtig te werk gaat.

Soda en azijn

Afvoer ontstoppen met soda en azijn

Verstoppingen die ontstaan zijn door een ophoping van vet, olie en/of etensresten, kunnen verholpen worden met soda en azijn.
Doe een kopje zuiveringszout en een kopje azijn in de afvoer. Laat dit enige tijd in de verstopping trekken. Vul een emmer met warm water en voeg hier eventueel nog wat zuiveringszout en azijn aan toe.

Gooi de emmer vanaf enige hoogte leeg in de verstopte afvoer. Door de hoogte creëert u druk op de verstopping. Door de ontvettende werking van soda moet de verstopping verzwakt worden. Door het water nu vanaf enige hoogte het toilet in te gooien, moet de verstopping naar het riool geforceerd worden.

Wilt deze methode nog niet lukken? Dan is het aan te raden om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Met Ontstoppingsdienst Deurne weet u zeker dat uw verstopping snel verholpen wordt. Neem gerust contact op via 0493 201 622.

Deurne Afvoer Ontstoppen
Afvoer Ontstopping Deurne
Deurne Ontstoppen Riool
Riool Ontstoppen Deurne Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Veel bouwmarkten hebben een ontstoppingsveer in hun assortiment. Met deze veer kunt u uw verstopping verhelpen. Het nadeel is alleen dat de veer, bij verkeerd gebruik, schade aan kan richten aan uw afvoer. Hierdoor kan het probleem alleen maar groter worden.
Wilt u het toch proberen met de ontstoppingsveer? Hieronder hebben wij een stappenplan beschreven hoe u de veer het best kunt gebruiken.

Begin door de kop van de veer in de afvoer te stoppen. Duw de veer voorzichtig verder de afvoer in. Het is mogelijk dat u bochten tegenkomt. Hier kunt u langsheen manoeuvreren door op gevoel te draaien en te spelen met de veer.

Wanneer u de verstopping bereikt heeft, kunt u beginnen met het losmaken van de verstopping door de veer voorzichtig te duwen, trekken en draaien aan de veer. Let op dat u hierbij geen schade aanricht.

Controleer of het gelukt is door een emmer met warm water door de afvoer heen te spoelen. U kunt eventueel wat soda en azijn toevoegen om vet en vuil van de binnenwanden van de afvoer los te spoelen.

Hogedrukreiniger

Verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Wanneer u beschikt over een hogedrukreiniger, kunt u proberen de verstopping hiermee te verhelpen. Het risico hierbij is wel dat het water met grote kracht terug naar boven komt.

Het is daarom niet aan te raden voor verstoppingen waarbij het water helemaal niet meer doorloopt.

Heeft het gebruiken van een plopper, emmer met soda en azijn, en ontstoppingsveer niet geholpen? En wilt u het gebruik van een hogedrukreiniger toch proberen? Hieronder hebben wij een stappenplan beschreven hoe u dit het best kunt doen.

Steek de kop van de hogedrukreiniger zo diep mogelijk in de afvoer. Zet de hogedrukreiniger aan. Spuit het water terug naar boven? Stop dan direct! Loopt het water goed door met doorspuiten? Spoel de afvoer 3 minuten lang door.

Riool Ontstoppingsbedrijf Deurne
Deurne Ontstoppingbedrijf
Deurne Riool Verstopt
Deurne Verstopping Riool

Pas op!

Gebruik geen chemische ontstopper

Hoewel er in bouw- en supermarkten veel chemische ontstoppingsmiddelen te vinden zijn, raden wij het gebruik ervan af. Deze chemische ontstoppingsmiddelen zijn niet goed voor uw gezondheid, uw afvoer en het milieu.
Ontstoppingsmiddelen die chemicaliën bevatten tasten uw afvoerbuizen aan door de bijtende werking. Om deze reden moet u het middel ook niet op uw huid krijgen. U kunt hier een chemische verbranding van krijgen en daarnaast zijn de vrijkomende dampen slecht voor uw luchtwegen.

Wanneer het middel niet werkt zal dit hard worden in de afvoer. Hierdoor ontstaat er, naast de oorspronkelijke blokkade, nog een harde blokkade van ontstoppingsmiddel. In dat geval wordt het probleem alleen maar groter.

Wilt u Ontstoppingsdienst Deurne inschakelen om de verstopping te verhelpen? Neem dan contact op voor een afspraak via 0493 201 622!

Jarenlange ervaring

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Heeft u te maken met een hardnekkige verstopping in uw gootsteen of toilet? Neem dan gerust contact op! De vakmannen van Ontstoppingsdienst Deurne hebben jaren ervaren met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen.
Onze gecertificeerde vakmannen beschikken over speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen. Voor spoedgevallen kunt u Ontstoppingsdienst Deurne 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereiken.

Deurne en wijde omstreken, dat is waar wij werkzaam zijn. Wij staan voor eerlijkheid en transparantie. Ontstoppingsdienst Deurne zorgt voor een professionele afhandeling van uw verstopte riool of afvoer.

Wilt u nou ook van die vervelende verstopping afkomen? Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Deurne via 0493 201 622. Wij komen binnen no-time langs!

Deurne Riool Verstopping
Gootsteen Ontstopping Deurne

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Deurne
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Deurne rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0493 201 622

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Deurne

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Deurne

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Deurne!

Afvoer Ontstoppen Deurne

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Deurne

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Deurne

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Deurne

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Deurne

Heeft u een verstopping in uw riool of afvoer? Erg vervelend. Wij kunnen u helpen! Sinds 1992 helpen wij duizenden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Deurne via 0493 201 622.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Deurne te werk?
Onze werkwijze is als volgt. U neemt telefonisch contact op. In dit gesprek spreekt u een tijdsblok af met onze telefoniste. U kunt de monteur binnen die tijd bij u aan de deur verwachten.

Wanneer de monteur bij u langskomt onderzoekt hij eerst het probleem. Vervolgens stelt hij een prijsopgave op. Hierin maken wij een inschatting over hoeveel tijd en welke materialen of gereedschappen er gebruikt moeten worden. Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0493 201 622. Ontstoppingsdienst Deurne staat voor u klaar!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat kan door minimaal 24 uur van tevoren te bellen naar 0493 201 622.

Wilt u de afspraak annuleren omdat de verstopping is weggetrokken? Dan raden wij u altijd alsnog een afspraak te maken voor een reiniging. Vaak gaan verstoppingen namelijk vanzelf niet weg.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Wanneer u de afspraak inplant, wordt er met u een tijdsblok afgesproken. U kunt er vanuit gaan dat de monteur binnen dit tijdsblok verschijnt.

Het kan gebeuren dat de vorige klus van de monteur uitloopt en daardoor later bij u is. Wanneer dit het geval is zullen wij het u laten weten. Vaak doen wij dit met een belletje. Ontstoppingsdienst Deurne helpt u graag!

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Dat verschilt per verstopping. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. We starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Dit kan op verschillende manieren. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen. Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Neem gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Deurne!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Dit kan een aantal dagen duren.

Heeft u een vraag over uw factuur? Onze telefoniste zit voor u klaar om al uw vragen beantwoorden. Neem dan gerust contact op via 0493 201 622.

Zit er garantie op de ontstopping?
Wanneer een verstopping snel terugkomt heeft u garantie. Echter kunnen wij niet op elke ontstopping garantie geven. Bijvoorbeeld wanneer de verstoppingen zijn ontstaan omdat uw riool verouderd moet worden.

Wij raden u aan dit altijd ter plekke met de monteur te bespreken. Zo voorkomt u verrassingen achteraf. Heeft u vragen over een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen met Ontstoppingsbedrijf Deurne via 0493 201 622.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Deurne uit?
De vakmannen van Ontstoppingsdienst Deurne kunnen alle verstoppingen verhelpen. Wij zijn te bereiken voor verstoppingen in alles wat op het riool is aangesloten.

Daarnaast helpt onze ontstoppingsdienst u ook bij leidingbreuken of verzakkingen in het riool. Ook wanneer uw rioolvervangingen en rioolinspecties moet worden kunt u bij ons terecht.

Ontstoppingsdienst Deurne helpt u graag! Maak een afspraak via 0493 201 622.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied omvat heel Deurne en omstreken. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening bij onze werkzaamheden. Het maakt niet uit of u in Deurne of daar net buiten woont, wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen!

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan contact op via 0493 201 622! Wij komen graag dezelfde dag nog bij u langs. Ontstoppingsdienst Deurne helpt u graag!